Ch'i Balancer

Ch'i Balancer

Ch'i Balancer Toermalijn-Bergkristal
Ch’i Balancer Toermalijn-Bergkristal

Ch’i Balancer

De Ch’i Balancer is jaren geleden ontwikkeld in Nederland en vervolgens vrijwel in de vergetelheid geraakt. Bij het hervinden van dit instrument is mij gebleken dat het een zeer krachtig hulpmiddel is bij energetische behandelingen. Door deze kennis op te delen gaan we de kracht van dit energetische instrument weer in de schijnwerpers zetten.

De Ch’i Balancer is een uniek stuk gereedschap, waarmee op een doeltreffende en effectieve manier de energie van lichaam en geest in balans kan worden gebracht.

De Ch’i Balancer, die de vorm heeft van het in elke celkern aanwezige DNA heeft een diepe werking op het lichaam, het energiesysteem en het bewustzijn. Het beïnvloedt de communicatie tussen lichaam en geest in gunstige zin.

Communicatie tussen lichaam en geest vindt plaats in de vorm van een in- en uitgaande energiebeweging. Deze in- en uitgaande beweging kan men omschrijven als het natuurlijke ritme van de mens. Treden hier storingen op dan zullen emotionele en/of fysieke problemen het uiteindelijke gevolg zijn.

De Ch’i Balancer zijn gemaakt van edelstenen in de vorm van een rechts- en linksdraaiende spiraal. Met deze combinatie van edelstenen en spiraalvorm heeft men een stemvork waarmee storingen in de in- en uitgaande energiestroom eenvoudig en effectief kunnen worden gecorrigeerd. Hierdoor zal men zich weldra vitaler en gezonder voelen.

De edelstenen die wij gebruiken voor de Ch’i Balancer zijn van uitstekende kwaliteit en zijn met zorg geselecteerd.

Met de rechtsdraaiende spiraalvorm worden verstoringen van de ingaande energiestroom gecorrigeerd. En met de linksdraaiende spiraalvorm kunnen storingen in de uitgaande energiestroom worden verholpen. De keus welke steensoort(en) iemand nodig heeft is persoonlijk en kan met behulp van een polsdiagnose, toegepaste kinesiologie of anderszins worden bepaald.

VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN CH’I BALANCERS ZIJN:
* Het kent geen bijwerkingen
* Kan naast elke andere therapievorm gebruikt worden
* Werkt bevorderend op andere therapievormen
* Heeft een diepe werking in het energiegebied
* Het gebruik is zeer eenvoudig

Er wordt ook een beschrijving bij de bestelling geleverd hoe je de Ch’i Balancer kan gebruiken.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

21
error: Content is protected !!