Vitajuwel producten

Vitajuwel producten

Vita Juwel producten zijn er om op een heerlijke en gezonde wijze water te drinken. Zodat je voldoende vocht tot je neemt.
De producten van Vita Juwel zijn uitgetest en van speciaal loodvrij glas gemaakt.

Dit zijn de sterke punten van Vitajuwel:

  • Wereldwijd gepatenteerde productiemethode
  • Loodvrij Boheems glas
  • Vervaardigd in de Europese Unie
  • Ontworpen door VitaJuwel glaskunstenaars in de Duitse Alpen
  • Getest door artsen en alternatieve genezers
  • Eerlijk verhandelde, conflictvrije edelstenen

DE VITAJUWEL-METHODE

VitaJuwel is de moderne interpretatie van eeuwenoude tradities. Wijze vrouwen en mannen vitaliseren hun water al duizenden jaren met edelstenen. Nu pas heeft VitaJuwel deze tradities vernieuwd met een eigentijdse, verfijnde aanpak…

In het verleden heb je misschien je kristallen elixers bereid door de edelstenen rechtstreeks in je drinkwater te doen. Dit betekent dat je edelstenen regelmatig grondig moeten worden geschrobd. Helaas zorgt regelmatig schrobben er meestal voor dat edelstenen na verloop van tijd dof worden. We bedachten een zorgeloos concept dat ervoor zorgt dat uw water op de juiste manier wordt gevitaliseerd. In onze producten zijn de edelstenen ingekapseld in glas, zodat ze door de jaren heen helder en glanzend blijven zonder gedoe met schoonmaken. Traditionele methoden voor de bereiding van edelsteenwater brengen het risico met zich mee dat stenen giftige stoffen in het water afgeven of vervuiling veroorzaken door kristallen die geïmpregneerd zijn met kunsthars. Met VitaJuwel komen edelstenen NOOIT in direct contact met het water, waardoor er geen kans is op watervervuiling. Ondanks dat het in het glas is verzegeld, de edelstenen vitaliseren het water nog steeds – net als zonnestralen die je op zondagmiddag in je woonkamer verwarmen. De glazen container fungeert als een prisma voor de natuurlijke trillingen van de kristallen, waardoor de structuur van het levenselixer wordt versterkt. Proef het en zie!

Meer informatie op de VitaJuwel website

Wij hebben de volgende producten in onze webshop: Kannen, staven, waterflessen met losse steentjes of met een module.

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

18