Welke steen past bij mij

Hoe vindt je de juiste steen?

Jaspis breccie uitgelicht

Vaak is er een combinatie van stenen die zorgen voor meer balans. Eén steen kan natuurlijk ook, maar vaak is een tekort, wat is ontstaan, aan bepaalde energie of mineralen belangrijk dat deze door meerdere stenen of producten worden aangevuld. Dan krijgt het lichaam beter de mogelijkheid om het zelf genezend proces aan te sturen. De klachten of ziekten kunnen op deze wijze worden aangepakt.
Lees meer over de juiste steen vinden

Omdat stenen meestal niet direct werken zoals de reguliere medicijnen, is het belangrijk om te weten dat een proces wat al langer bezig is niet in een week kan worden opgelost. Dit duurt soms een paar maanden voordat er een verschil wordt ervaren.

Soms is het ook nodig om de stenen na een paar maanden te vernieuwen of dat er nieuwe stenen nodig zijn om het proces verder te vervolgen.
Zie het als een “ui”. Elke keer wordt er een schilletje weggehaald en komt er aan ander schilletje tevoorschijn, die een andere energie heeft en andere producten nodig heeft.

Om tot een mooi en goed resultaat te komen is het mogelijk om advies te vragen via contact.
Vermeldt daarbij je geboortedatum.

Ik gebruik je geboortedatum en naam om te kunnen testen welke steen het beste bij je past.
(Zie ook: Mijn werkwijze.)

Door te testen welke steen, stenen of producten er belangrijk voor je zijn voor dit moment, is de combinatie van deze artikelen heel belangrijk voor je.

Je krijgt dan het advies per email toegestuurd met daarbij een korte omschrijving van de stenen en producten.

Het advies per email is gratis.
Een bijdrage wordt op prijs gesteld.

error: Content is protected !!