Verzorgingssteentjes

Verzorgingssteentjes

Voordat je een edelsteen gaat gebruiken, is het goed om de steen te ontdoen van al de fysieke en energetische vervuiling.
Wanneer je de edelstenen ontvangt zijn deze opgeladen. Het reinigen van de edelstenen voor gebruik is belangrijk. Dit kan onder stromend koud water (afspoelen) en eventjes met je vingers het vet/vuil van de edelsteen verwijderen.
Mocht een steen niet onder water gereinigd kunnen worden, dan kun je de steen met een vochtige doek poetsen, direct afdrogen en de edelsteen is klaar voor gebruik.

Voor het verwijderen van energetisch vervuiling adviseren we verzorgingssteentjes.

Stenen raken energetisch vervuild doordat ze gedragen en gebruikt worden. Edelstenen geven namelijk hun eigen energie aan hun eigenaar, en nemen de energie van de eigenaar over.
Bij energetische verzorging ontdoe je een edelsteen eerst van energetisch vervuiling (ontladen, reinigen). Daarna voorzie je de edelsteen weer van nieuwe, schone energie (opladen).

Hieronder onze varianten van de verzorgingssteentjes, misschien wil je het gelijk in een yin yang doosje, deze zijn ook zonder steentjes te verkrijgen.

Toont alle 6 resultaten

6