Testen van de stenen

Hoe werkt het testen van edelstenen

Je bestelling wordt door mij getest om te bepalen of de bestelde stenen, -olie of -elixer bij je passen.
Ik stem mij af op de besteller en de bestelde artikelen. Op deze manier weet ik of je bestelling de juiste stenen, olie of elixer bevat. Wanneer je voor een ander hebt besteld kan ik dat ook waarnemen. De intentie waar je de bestelling plaatst wordt omgezet in energie die kan oppikken.

Als ik stenen ga inkopen worden de stenen uitgezocht en getest of deze goed zijn voor mijn klanten. Ik test met de Touch for health wat een onderdeel is van kinesiologie. Zoals op het plaatje is te zien doe ik dit via de "O" ring test.

Wanneer je bestelling, die ik heb getest niet helemaal goed is, zal ik contact met je opnemen en overleggen of je de bestelling wilt aanpassen. Natuurlijk ligt de beslissing van de aanpassing bij jou.

Ik heb een adviserende functie en zal het zo helder mogelijk uitleggen.